Inte många dagar kvar.


Nu känns det verkligen som att mina dagar här är räknade, inte många dagar kvar nu (onsdag idag och jag åker hem på söndag).

Idag har jag haft 3st träningspass (inklusive en utvärdering av min tid här)
men jag tar det hela från början.
När jag vaknade fick jag ringa hem för min mamma fyller nymligen år idag efter det var det snabbt iväg till frukosten och efter dagens kom så första träningen idag.
Som jag tidigare nämde så har jag haft en utvärdering över min tid här, en utvärdering som visade ganska gott resultat (kanske så bra så att landstinget skickar mig hit igen om 2år.
Nu har jag haft alla mina pass här idag... tror jag i alla fall.

Vad har jag glömt?


Ja, vad har jag egentligen glömt?
Eftersom det bara är ett fåtal dagar kvar av min vistelse här så är det knappast någon (bra) ide att åka hem och hämta det som jag har glömt. Men glömde jag egentligen något?
Jag tror onekligen det att jag glömde packa ner min dosa, min lilla dosa från banken som gör att jag kan betela räkningar på nätet, åtminstone TROR jag att jag har glömt den, jag kan i alla fall inte finna den i min packning.
De viktigaste har jag ändå fått med mig men jag verkar ha glömt att packa ner strumpor. Detta borde jag kanske ha märkt mycket tidigare men jag har ju gått barfota, trots allt är det ganska varmt här (för de som inte har läst tidigare inlägg får jag säga att jag är på Tenerife). Idag verkar bli en ny dag med en ofattbar värme.
I solen är det lätt 30 grader varmt. :)
Än så länge idag har jag haft 2st träningspass, men det kommer att bli mer. Klockan är ju trots allt inte 11 äns en gång.

Mindre än en vecka kvar.


Det är nu mindre än en vecka kvar av min tid här på Tenerife. Idag har det av naturliga själ inte hunnit hända något ännu men lite tror jag kommer att hända.
För egen del är jag rätt nöjd med det faktum att jag gick upp 07.45.
Frukosten börjar serveras 08.00 - och dit hann jag. :) Detta visar ju att denna anläggning är minst sag ganska "kompakt"

Mer uppdateringar kommer under dagen (hoppas jag).


Nu, ca 2 timmar senare och 2 träningspass senare börjar jag se min tid här vara över... för den här gången i alla fall, men förhoppningsvis kan jag komma hit igen om 2 år. Får jag göra det skulle det betyda att jag kommer hit igen 2013. Men men, varför fundera över framtiden när jag är här NU. Nåväl, idag har jag inte många fler träningspass (som är nu bestämt har jag ett pass kvar idag men det är något som snabbt kan ändras.... så att det iställer blir två pass till idag).

En vecka kvar

Nu har jag bara en vecka kvar här på Tenerife, då gäller det att göra bästa möjliga av tiden som är kvar.
Förutom träning så kommer det denna vecka också att bli en del utvärderingar, allt för att se om jag har blivit nåt bättre/starkare. Tror i alla fall att den arbetsterapeuten som jag haft här inte vill spela nåt mer med mig, därför att jag har vunnit varenda gång... i varenda spel som vi har spelat.
Får säga set att igår (lördag) kom det en spelmann hit för att spela lite (musik alltså). När han var där har det också dansats lite, nåväl det var inte många som velat dansa bara titta på. Framförallt två personer var uppe och dansade, ibland med varandra och ibland med någon annan.... jag var en av de båda. Den andra var en kvinna några år äldre än mig. Anmärkningsvärt i detta fallet är att båda jag OCH hon är rullstolsburna. Detta visar ju att alla kan dansa. Får även säga det att vare sig hon eller jag är några stora stjärnor på dansgolvet, men vi försöker i alla fall.

Nytt inlägg från Tenerife


Det var nu ett tag sedan (ganska långt tag sedan) jag skrev något här. Om drygt en vecka åker jag hem härifrån (från Tenerife alltså) och visst tror jag (framförallt hoppas jag) att jag är lite starkare, har lite bättre kontroll över mina ben. :)
Idag är det lördag och jag har inte mycket träning idag. Försöker dock följa "mina" elever som nu är i Göteborg för att där spela en tävling i shogi (=japanskt schack). Efter två ronder/matcher går der det inte bra för dem, inte alls faktiskt.
På måndag påbörjas min sista vecka här och jag har fått en känsla som jag aldrig tidigare har fått här nere (har varit här 2 gånger tidigare), en känsla som visst på svenska heter "hemlängtan". Får säga det att det är min flickvän som har gjort att jag längtar hem. Hon är ju inte här utan hon är just hemma.

Text från Tenerife


Befinner mig nu på Tenerife för sjukgymnastik. Har ganska många pass VARJE dag, nåväl idag har jag BARA haft 3st pass... men trött kan man ändå vara.
Har nu varit här i snart en vecka och skall vara här i ytterligare 3 veckor.
Misstänker att man inte skall ha som målsättning att vara "superman" när jag åker hem, men jag både hoppas och tror allt att jag kommer att vara bättre/starkare rent fysiskt när jag åker hem igen,

Helt.. vad ska jag skriva?


 Sitter nu framför datorn och skriver. Egentligen förstår jag själv inte varför jag skriver, ingenting har ju egentligen hänt. Okey, nu är det bara ca 29 timmar kvar till dess att jag skall åka. Konstigt, jag känner mig som ett barn på nytt (nåväl som ett mindre barn) som räknar timmarna tills dess att någon skall hända. Nästan allt (som jag behöver) är packat, har bara några småsaker kvar. Men men, nu är det bara till att försöka att spänna av. Hoppades idag att jag skulle fått ett paket på posten, men inget paket med detaljer som jag bland annat skulle ha haft med till Spenien. Nåväl, jag klarar mig utan detta. :( 

Nya förutsättningar


 Igår skrev jag om hur mitt/vårat förhållande skulle bli/vara och att den frågan skulle vi bordlägga. Frågan sköts upp en aning men inte speciellt länge. Bara någon/några timmar senare träffades vi och vips tog förhållandet nya steg... frammåt. :)
Givetvis får inget gå för fort frammåt, men nya planer planerades. Ska vi möjligtvis bli sambos? Ja, mycket talar för det, men kan ju givetvis inte säga något säkert förrän dess att det bli genomfört. :)

Jag har haft många frågetecken som jag har funderat över och visst frågetecken har jag fortfarande men nu har dessa frågetecken allt mer börjat likna utropstecken. :)

Nu till något helt annorlunda

Nu är det inte många dagar kvar tills min resa. Torsdag idag och jag åker på söndag.... eller nåväl, jag kommer att bli hämtad (med taxi) 01.15 på söndag. Inte utan att jag har börjat fundera lite över ifall jag skall försöka sova något natten mellan lördag och söndag. Någon timma kan jag böhöva ha, det blir nog ett tidigt sänggående på lördag.

kärleks- ... ja vad ska jag egentligen skriva?


 Idag har jag och flickvännen pratat om vår framtid, hur vi vill ha det och om vi verkligen skall vara ett par.
Precis som i många andra frågor så valde vi att bordlägga frågan till senasre och till "senare" är vi fortfarande ett par. Man kan givetvis fråga sig själv om vad "senare" betyder i denna fråga och det är det troligen ingen som vet.
Som ni märker börjar onekligen frågetecknena att flockas kring mig nu.
Jag är nu lika frågande/fundersam som er läsare nu.

Varför "Sewart"?


 Ja, man kan ju givetvis fråga sig varför jag har med namnet "sewart" i min adress.
Och jag får erkänna att det var kanske inte det mest lämpliga namnet att ha med i adressen. MEN mitt riktiga namn var redan upptaget och således fick jag ta ett annat "namn.
Just namnet "Sewart" är ett smeknamn som jag använder när jag är SBT. Namnet används bara på nätet och aldrig i verkligheten.
Innan jag fortsätter att skriva bör jag nog skriva att "SBT = Skiten Bakom Tangentbordet". Ja att kalla sig SBT är kanske aningen nedvärderande av sig själv.... men kanske kan det få någon att genom detta ordval kunna kosta på sig ett litet leénde.

 Hur som hellst, nu har det löst sig för det lokala företaget SAAB. Att säga att det verkligen har löst sig vet jag inte att man verkligen kan säga ännu. Tidningarna kommer alldeles säkert att finna något nytt som måste rapporteras om företaget. Tidigare har man kunnat läsa i tidningen att "nu är tiden knapp för SAAB" och "nu är det en ödesdag för SAAB".
Frågan är hur många ödesdagar det har varit för SAAB den senaste månaden. Många är det i alla fall.


RSS 2.0