Till Motala


Idag fick jag ett något "udda" uppvaknande, om än något väl så positivt.
Jag fick då ett samtal om att jag har blivit beviljad en riksfärdtjänst (till Motala). När jag nu skall åka bort (slutet av augusti) så skall jag på en träff för andra ms-patienter som kommer från olika delar av landet.
Det är ju första gången jag åker på något liknande.... nåja, jag har varit iväg på liknande "läger" för unga personer med diabetes.
Då detta var trevligt så finns det ju ingen anledning att tro att detta inte blir lika trevligt.
Visst, det kommer ju att bli trevligt att möta "nya" personer med liknande besvär som jag har.
Den 29:nde augusti blir nu datumet att se fram emot för min del... för då skall jag åka. Och sedan hem igen den 31:ta augusti.
Detta skulle ju kunna ses som en "liten" händelse men för min del blir den (förhoppningsvis) lite speciell.

Börja dejta?


Vad ska jag börja med måntro?

Får börja med att nämna att jag skall arrangera en SM-tävling 2015 (exakt datum är ännu inte bestämt). Har börjat fundera på hur jag skall locka personer hit för att delta i denna SM-tävling.
För att göra det hela lite större så kommer det att spelas 2st tävlingar samtidigt. SM och SOSC (SOSC = Swedish Open Shogi Championship). SM kommer självklart bara att vara öppen för svenskar men SOSC är öppen för alla. Eftersom SM kommer att arrangeras som en ren cup-tävling så kan man ju fundera på vad som händer med dem som förlorar en match i SM och därmed åker ur tävlingen. Jo, de får då fortsätta spelandet i SOSC. Nu till problemet. Tanken var att jag skulle bjuda Europamästaren på en resa till Sverige (Europamästarinnen är från Polen) men det senaste jag sett av henna är att hon har flyttat till Japan. Om jag skulle betala hennes resa från Japan skulle det bli bra mycket dyrare. Nä, just nu vet jag inte vad jag skall göra.

Som rubriken antyder om så hade jag tänkt att försöka börja dejta men då har ett annat problem dykt upp. Eftersom jag är ute på internet en del så hade jag tänkt börja nätdejta. Inledningsvis trodde jag (=hoppades jag) att det inte skulle bli så jättesvårt, de fanns där flera tjejer där som hade uppgett sig vara från Trollhättan. Ett litet problem uppkom dock, de svarade inte på mailen som jag har skickat. Ett anledning till det har varit att de kan inte svenska, de är inte alls från Trollhättan... inte ens Sverige. Den senaste personen jag skickat till som jag trodde var från Trollhättan var egentligen från Moskva. De hade alltså ljugit om var de kommer ifrån... då var det inte konstigt att de inte har svarat på mina mejl. :-(

RSS 2.0