Så va 2014. Så blir 2015?

 


Ja, jag vet - 2014 är inte slut ännu... men jag skriver detta ändå.
 
Her va nu 2014?
Visst fanns det saker att minnas och samtidigt saker som blev gjorda bara för att glömmas bort direkt efter det att de gjordes.... fast vad det va... det minns jag inte.
 
Det som har påverkat mig mest under 2014 var det att under året så har jag flyttat. Den nuvarande lägeneten är allt riktigt fin, den är bra placerad (rent geografiskt), många nödvändigheter finns i lägenheten (som exempelvis kan nämnas tvättmaskin och även torktumlare). MEN lägenheten är också ganska dyr - på gränsen till FÖR dyr.
På våren/sommaren har jag fått äran att arrangera en tävling, en tävling med ofattbara priser.... ja jag vill nog kalla priserna "ofattbara" då det var en resa till Japan som man kunde vinna. Faktum är att det var inte bara en resa till Japan som jag fick äran att "fördela" utan det var TVÅ biljetter som skulle delas ut. Hemskt nog så vann inte jag någon resa. :-(
 
Sitter nu och funderar på vad mer för "spännande" saker jag har varit med om under året eller ja, vissa saker har jag förvisso varit med om, det var ju ganska kuk när jag fick åka till Motala för väl där träffa andra personer som likt mig har MS.
Vad som annars har hänt under året är att lämnat tiden som lång-tids-arbetslös och blivit heltids-sjukskriven.
 
2015 då, hur blir det?
 
Ja, hur blir då?
Det är ju en bra fråga. Och nu skall jag försöka svara på denna fråga, men som sagt, försöka svara på det men om jag svara på det så kommer det troligen stt bli lite gustreringar. Det känns just nu som SMHI - de ger ett väder och sedan blir det...vad som helst.
Med risk för att komma ifrån mitt ämne en aning så får jag säga det att SMHI har trots allt rätt ganska ofta.
 
25/26 arpril har jag fått äran att arrangera SM i min kommun (=Trollhättan). Det är en tävling som oftast har spelats i Göteborg eller i Stockholm men som 2015 kommer att spelas i just Trollhättan.
SM spelas 2015 för trettionde gången (13 gånger har SM spelats i lag och 16 gånger har det spelats induviduellt och jag är ensam om att ha deltagit i ALLA SM och det har gjort att SM nu kommer att spelas i Trollhättan.
 
Nu kom jag ifrån ämnet en aning men just "shogi" har haft en viss påverkan i mitt liv.
2015 kommer (troligen) den så kallade par-mix-tävlingen att bli inställd på grund av för litet intresse.
 
2015 är det dax för mig att åka på en rehabilitering och jag får se vart jag vill åka. Kanske till Trneriffa, kanske till Värmland. Hur som hellst så är det snart dax att bestämma mig för vart jag vill/skall åka.
Om jag skulle hamna på Teneriffa så kommer jag nog att kolla upp vad lägenheterna där skulle kosta och vad hyran är.
 
Jag har de senate åren varit allt för aktiv i diverse olika dejtingsajter men jag måste det kommande året lära mig att det är totalt menigslöst att registrera sig på dessa olika sidor. Fast det är klart, registrear man sig till någon dejtingsajt så kan man ju åtminstone hoppas få ett positiv respons på något av alla dessa mail som jag skickar.
Nä, Det bästa är om jag HELT kan sluta tänka på kvinnor.
Nåväl, nu har jag sagt det i alla fall sedan får jag se om jag verkligenkan undvika att tänka på tjejer.
Sedan kan man givetvis fundera på hur länge jag skall bortse från kvinnor. Tills vidare i alla fall.
 
Som jag har nämnt tidigare så är hyran här ganska hög (minst sagt) så något bör jag göra för att få in lite mer pengar.
Då försäkringskassan accepterar att jag jobbar 25% utan att min inkomst från just försäkringskassan påverkas så gäller det att kunna jobba på enbart 25% (=10h/vecka) oc jag tror att jag har funnit något.
Om personer (i grundskolan eller på gymnasiet) har problem med matematiken i skolan så bör de kontakta mig så kan jag agera hjälplärare.
Faktum är att jag har hållit i privatlektioner åt 2 personer i gymnasiematte... med lyckat resultat. :-)
 

RSS 2.0