Vad har egentligen hänt?

Ja, vad har egentligen hänt sedan sist? Lite har allt hänt... lite i alla fall.
Får kanske först säga det att för någon vecka sedan lämnade jag in en lottorad, hoppades här att jag skulle säkra min ekonomi för resten av livet... ja hoppas kan man ju alltid göra.
Jag blev onekligen lite förvånad när jag nästa gång gick till kiosken för att kolla min lott, jag hade vunnit! Jag hade sagt att jag ville ha drömvinsten och visst, det kunde allt mannen i butiken ordna. MAn kan givetvis fråga sig hur ofta som mannen i butiken har sagt sig kunna ordna drömvinten... men nu var den här, nu va den hos mig.
Det har förvisso visat sig att vi hade lite olika syn på det där vad som menas med drömvinst. Jag var glad bara över att ha vunnit något, men... min vinst sträckte sig ända till 80kr. Då insaten hade varit på 100kr så kan ju alla snabbt räkna ut att denna drömvinst.... gick jag back (rent ekonomiskt) på.
I tisdags var jag med om en allt för spännande upplevelse. Jag tog rullstolen till mina föräldrar men denna lilla färd har jag idag inte några minnen av över huvud taget. Det enda jag vet är att min mobiltelefon inte fungerade efter denna resa, mina glasögon var trasiga (kul att man har några minnen i alla fall).
Annars idag så har jag väldigt många frågetäcken om vad jag verkligen ska göra det kommande framtiden. Allt för många saker står som väldigt osäkra. :(
Idag har jag i alla fall bokat boende till årets upplaga utav SM i det japanska spelet shogi. Nåväl, än så långe är det inte många anmälda (6st) men det blei gissningsvis fler.
Något annat som jag inte verkar skriva idag är veckans dikt... nåväl,, denna dag är ju inte över ännu... men jag tror inte det. :(

RSS 2.0