Flytt med mera

 
Hmmm... nu var det nästan 2 veckor sedan jag skrev något,,,
och vad har hänt sen sist... för något har väl hänt?
Jo något har allt hänt. Jag har flyttat in i en ny lägenhet. Faktum är att lägenheten är verkligen ny, det har innan det att jag flyttade in bora bopp en person här,,,,, och han bodde inte länge här. 
Men ett problem har uppstått, jag bokade en extra tv-tjänst (det har jag inget minne av). -denna tv-tjänst fungerar ej (och telefon fungerat inte heller - ja internet fungerade inledningsvis inte heller).
 
Som jag tidigare har skrivit så ska jag om ca 1½ månad arrangera en tävling. Att arrangera en tävling har jag ju trots allt gjort vid ett flertal tillfällen tidigare (ca 20 gånger) men denna gången skall det finnas en Japan-biljett som förstapris. Faktum är att jag 2008 höll en liknande tävling (denna gång föll jag på målsnöret). 2008 kom jag tvåa i tävlingen där vinnaren skulle vinna en resa till New York.
Tyvärr har jag blivit bra på att NÄSTAN vinna så fantastiska resor. Men i år skall det bli annorlunda... i år skall inget stoppa mig.

Arrangera en vinst II

Den 15:de februari fick jag uppdraget att arrangera en tävling där en resa till Japan står som pris. Idag blev det klart med hur detta skall arrangeras. Helgen den sista maj / första juni kommer denna tävling att arrangeras i Trollhättan. Det ända som återstår nu är att jag vinner den.... ja, jag kanske inte tror att jag vinner den, men hoppas kan man alltid. :-)

Tillbaka igen

 
Nu var det nästan en månad sedan dess att jag skrev något. Någon har kanske blivit orolig för vart jag har tagit vägen.... Denna person har KANSKE blivit orolig. Jag skriver "kanske"med stora bokstäven för i ärlighetens namn så tror jag ju inte det.
Lite fog finns det faktiskt för denna oro, jag skall nämligen flytta.... ganska snart dessutom, bara ett fåtal dagar tills dess,
Nu skall jag mer få klara mig helt på egen hand. Tidigare har jag fått hjälp (av mamma) med tvätten men nu skall jag klara detta själv. Inte nog med det - idag är jag hemma hos mina föräldrar nästan varje dag för att äta lite middag, efter flytten blir det kanske så att jag är hemma (hos föräldrarna alltså) någon gång varje månad.... kanske i alla fall.
 
Har något mer hänt?
 
Jo, jag har nu (nästan helt) bestämt mig för att tävlingen GPMT skall få ligga vilandes i ett okänt antal år. Det finns här i Trollhättan inte tillräckligt intresse fär att tävlingen skall få leva vidare. Faktum är att tävlingen idag bara spelas i Japan och i Trollhättan. Men nu får det alltså ta en paus i Trollhättan.

RSS 2.0