Bio igen


Idag var det så dags för en ny biofilm.
Idag har det varit "Anchorman 2" som har stått på tur. Ni som har följt min blogg nåt så när mycket på sistone vet att jag (tyvärr) har sett en del riktiga skräpfilmer. Riktigt så dålig var inte denna film men jag skulle ändå inte ge den något högt betyg. Denna film skulle få en tvåa av mig.... (fast den var betydligt närmare en trea än en etta). Faktum är att i början av filmen var jag nära att somna... den var alltså lite seg/trög inledningsvis. Men det hela kan bero på det att jag har hört en del positiv kritik om filmen, men de som har gett denna positiva kritik kan inte gärna ha sett filmen...

Sjukhus-besök gav bara mer frågetecken


Jag har idag varit på sjukhuset för en eventuell "övergång" till den nya bromsmedicinen "Gilenya". Väl på sjukhuset framkom det att "Gilenya" inte säkert var något för mig, det finns några eventuella negativa effekter med "Gilenya". Om patienten (jag alltså) samtidigt har diabetes. Jag får erkänna det att diabetes har ju jag.... men ett positivt besked var ju det att tidigare har jag fått beskedet om att "Tysabri" (även det en bromsmedicin) inte var helt lämpligt för min del men numera kan man göra ett blodprov för att se hur illa bromsmedicinen egentligen är för en. Tidigare har jag ju bara fått beskedet om att bromsmedicinen (kanske) inte är lämplig. Med detta blodprov får jag veta HUR illa bromsmedicinen verkligen är. Kanske(/förhoppningsvis) kommer jag att få beskedet att denna bromsmedicin inte är perfekt för mig med att riskerna för en negativ effekt är väldigt minimala. Hittills har jag ju bara fått veta att riskerna finna men jag har inte alls fått veta hur stora riskerna är.
Jag får nu (nästa onsdag) veta hur riskerna är och samtidigt får jag veta hur stora risker som finns om det ändå skulle bli "Gilenya" eller "Avonex" (som jag tidigare har tagit).

När jag går tillbaka och läser vad jag skrivit så bör jag göra ett litet förtydligande. Jag tar detta blodprov på onsdag men får ett besked först 1 eller 2 veckor senare.

RSS 2.0