Arrangera en vinst.

Nu börjar det hända saker....
Om ca 2 veckor skall jag flytta, igår fick jag veta att man i år kan vinna en resa till Japan (i det intresse som jag har). Idag (för bara någon minut sedan) fick jag så samtalet om jag kan vara med och arrangera den tävling där man kan vinna en resa till Japan. Jag får säga att denna fråga kom verkligen överraskande men jag måste ju se vad jag kan göra för att arrangera detta.
Som alla förstår så vore det bästa om jag vann denna resa... men jag vet inte om jag verkligen kan hoppas på det.... ja hoppas kan jag ju alltid göra, men jag bör nog inte tro att jag vinner.

Ny visning


Det har idag kommit två personer för visning av min lägenhet... men ännu en skall komma hit om ca 30 minuter. Får säga det av av dessa både som har kommit hit idag så tror jag inte alls på en av dem... men visst, jag kan ha fel. Den andra som har kommit hit gick jag på samma skola som för att antal är sedan och han verkade intressant, verkade i alla fall. Men trots allt så har jag inte med det att göra vem som flyttar hit, det är ett "problem" som bostadsbolaget "Rentus" får lösa.Nu gick förresten dagens tredje spekulant.

oj oj oj

Nu var det nästan 4 veckor sedan jag skrev något här men nu skriver jag så igen.... hoppas jag kommer ihåg hur man gör. När jag tänker efter så inser jag att man gör precis som gången innan, nästan i alla fall.

Men om det nu har passerat nästan 4 veckor, så borde ju mycket ha hänt?
Men mycket har inte hänt,,,, lite har hänt, men inte så mycket.
Som ni kanske vet så kommer jag att flytta (om en knapp månad) och mycket av mina tankar har givetvis gått till denna flytt.
För inte så länge sedan fick jag veta att en viss person ville gå på dejt med mig. Otroligt men sant så har jag sagt "NEJ TACK" till detta. Jag har vissa krav på personen som jag går på dejt med... men dessa krav uppfylldes inte, Mer om detta i slutet av detta inlägg.
När jag flyttar så kommer hyran också att bli högre och jag kommer inte längre av vara beroende av mamma o pappa (när det exempelvis gäller tvätten men det är också så att jag besöker mamma o pappa ganska ofta för att äta men nu kommer jag att bo så pass långt ifrån dem så det får jag klara själv (att laga maten alltså).

Nu åter till dejten.
Jag har vissa "krav" på min dejt, kanske har jag för höga krav, kanske inte.
Mina krav:
- Det skall vara en kvinna
- Hon skall vara rökfri (så gott som i alla fall)
- Åldern skall vara mellan 18 och 50. Åldern är givetvis svårt att avgöra för det är ju trots allt bara en siffra
-Då jag idag använder rullstol så är det givetvis ett krav att rullstolen accepteras av henne. Visst, helst av allt hade jag velat kasta bort rullstolen för att istället bara "gå", men det kan jag ju inte.
- Idag spelar jag det japanske brädspelet "shogi" på ganska hög nivå.
Jag kan inte förvänta mig att min dejt spelar på en hög nivå. Hon behöver inte spela alls, hon kan tycka att spelet är skittråkigt men hon MÅSTE acceptera att jag spelar.

Har jag med mina krav ställt lite för höga krav?

RSS 2.0