Saga (del 4)

Hjälten är död… eller är verkligen det?
Hur som helst så har draken slagit ut honom (han är illa däran…men inte död?). Prinsessan är kidnappad av draken och prinsessan har beslutat sig för att försöka ge draken en puss för att den förhoppningsvis ska förvandlas till en prins… men om prinsessan ska lyckas med detta får allt draken försöka undvika att spruta eld för ett kortare ögonblick.

Hjälten är INTE död, men vad skall han nu göra? Han har ju förlorat allt… ja sin prinsessa i alla fall. Hur ska han nu göra? Då plötsligt en idé öppenbarar sig i hjältens huvud. Om han bara kunde förvandlas till padda, bli pussad av en prinsessa ja då kanske han blir mäktigare än draken, men hur skall han förvandlas till padda? Det är ju inte något som är så lätt ordnat. En ny idé kläcks i hjältens huvud. Om han kunde bli pussad av Bert Karlsson så skulle det kanske gå. Då kanske han blir en padda. Bert kan ju ändra livet för olika personer.
Precis detta skedde också. Vår hjälte sökte upp Bert. Bert var inte helt sugen på att pussa en annan man.. men till slut så gick han med på det.
Efter denna puss så hände något otroligt med vår hjälte….Gargamell (som hjälten heter) kände att något hade hänt med honom – hade han blivit en padda måntro?
Gargamell sökte snabbt upp en spegel för att få se sitt nya yttre. Han var synnerligt trög i sina förflyttningar men… framme vid en spegel och han fick se att han hade förvandlats, men inte till en padda utan till en…

fortsättning följer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0